Conikuvat
B2

Cosplay

Cosplayssa on tänä vuonna mistä valita: perinteisestä 1-3 hengen pukukilpailusta löytyy oma sarjansa aloittelijoille sekä kokeneille, lisäksi tarjolla on esityskilpailu ja vähän keveämpää toimintaa hakeville cosplaymuotinäytös.

Yhteistä puku- ja esityskilpailuille

Ilmoittautumisen muokkaus ja peruutus

Voit tehdä muutoksia hyväksyttyyn ilmoittautumiseen viimeiseen ilmoittautumispäivään asti ilmoittautumispalvelussa. Tämän jälkeen ota yhteyttä sähköpostitse cosplayvastaavaan cosplay(ät)tamperekuplii.fi. Huomaathan, että ilmoittaumispäivän jälkeen emme välttämättä pysty enää hyväksymään muutoksia.

Cosplaypukukilpailut

Tampere Kupliissa järjestetään kaikille halukkaille avoin kahden sarjan cosplaypukukilpailu. Pukukilpailuun voi osallistua yksin tai korkeintaan kolmen hengen ryhmässä.

Aloittelijat-kategoria on aloittelijaystävällinen, matalan kynnyksen kilpailu, jossa aloitteleva cosplaykisaamisesta kiinnostunut voi kokeilla miltä tuntuu olla osa cosplaykilpailua. Voit osallistua aloittelijat-kategoriaan, jos:

Mikäli yksi tai useampi kohta aloittelija-kategorian kriteereistä täyttyy, ilmoittaudu kokeneet-kategoriaan.

Ilmoittautuminen pukukilpailuihin

Ilmoittautumislomake pukukilpailuun

Esityskilpailu

Esityskilpailuun voi osallistua yksin tai korkeintaan viiden hengen ryhmässä. Esityksen pituus on yhdestä kolmeen minuuttia.

Osallistujan tulee toimittaa 1.3. mennessä taustanauha, joka toistetaan esityksen taustalla. Musiikin lisäksi taustanauhan tulee sisältää myös mahdolliset puheenvuorot esiintyjien välillä, eli mikrofoneja ei ole käytettävissä. Taustanauhan tulee olla mp3- tai flac-muodossa joko sähköpostin liitteenä tai latauslinkkinä. Sen tulee olla teknisesti riittävän laadukas toistettavaksi salissa sekä sisällöltään sovelias myös lapsille. Vinkkejä taustanauhan toteutukseen voi kysyä järjestäjiltä.

Taustanauhan yhteydessä voi myös esittää yksinkertaisia toiveita valaistuksen värimaailmasta eri kohdissa esitystä (kirkas/pimeä, rauhallinen/vauhdikas, haluttu värisävy).

Ilmoittautuminen esityskilpailuun

Ilmoittautumislomake esityskilpailuun

Cosplaymuotinäytös

Oletko aina halunnut esitellä pukusi lavalla, mutta et tunne olevasi vielä valmis kisaamaan? Ehkä et vain ole löytänyt itsellesi sopivaa kisaa, mutta tahtoisit näyttää cosplayasusi innokkaalle yleisölle? Tai ehkä puvun kanssa pyörähtäminen catwalkilla kuulostaa muuten vain hyvältä idealta?

Tampere Kuplii tarjoaa tähän upean mahdollisuuden cosplaymuotinäytöksen merkeissä! Näytös pidetään lauantaina 21.3. Tampere-talon aulaklubilla pian cosplaykilpailun jälkeen. Muotinäytös etsii malleja ja tahtoo juuri sinut, Tampere Kupliin osallistuja, esittelemään asusi juontajan selostuksella! Näytökseen voit osallistua yksin tai parin kanssa ja myös omat designpuvut ovat tervetulleita.

Mikäli kiinnostuit, lähetä 15.3. mennessä sähköpostia osoitteeseen: cosplay(at)tamperekuplii.fi. Kirjoita sähköpostin aiheeksi “Cosplaymuotinäytös” sekä seuraavat tiedot:

Kuvauspiste

Tampere Kupliin kävijöitä cosplayasussa ja ilman palvelee tuttuun tapaan Conikuvat.fi:n maksuton kuvauspalvelu. Kuvauspalvelu löytyy 2. kerroksen siivestä, Duetto 1 ja 2 -ohjelmasalien läheltä, käytävän perältä. Paikalla on valokuvaaja sekä ohjaaja joka auttaa löytämään sopivat poseeraukset. Tervetuloa kuvaan yksin tai kaverien kanssa.

Kuvauspalvelu palvelee lauantaina klo 10-12 sekä 14-16 ja lisäksi sunnuntaina klo 11-14. Tapahtuman jälkeen löydät valmiit kuvat osoitteesta conikuvat.fi.

Yhteystiedot

Puhelimitse voit ottaa yhteyttä varapuheenjohtaja Kyuu Eturauttiin, puh 050 5950047.

Tietosuoja

Cosplaykilpailujen ilmoittautumisissa käytetään cosplayn ilmoittautumisjärjestelmää, joka pohjautuu Kompassi-tunnukseen. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Cosplaymuotinäytöksen tietoja käsittelee cosplayvastaava yhdessä tekniikkavastaavan kanssa. Tietojen käsittelyyn käytetään Google Drive -palvelua. Tutustu Googlen tietosuojakäytäntöön.

Henkilötietoja käytetään vain cosplaykilpailujen ja -muotinäytöksen järjestämiseen, eikä tietoja luovuteta edelleen kolmansille osapuolille, pois lukien asianomaiset luvat omaaville viranomaisille.