B2
Conikuvat

Tampere Kupliissa on taas kerran ohjelmaa keskiviikosta sunnuntaihin!

Arkipäivinä ohjelma järjestetään eri paikoissa ympäri kaupunkia, mukaanlukien pääkirjasto Metso ja Tampereen Yliopisto. Tarkemmat tiedot arkipäivien ohjelmasta ilmestyvät nettisivuille lähempänä tapahtumaa.

Viikonloppuna kuplitaan Tampere-talossa, jossa ohjelmaa on lauantaista sunnuntaihin. Tällöin ohjelmassa on muun muassa esitelmiä, haastatteluita, työpajoja, paneeleita, AMV-kisa ja tietenkin cosplaykilpailu. Viikonlopun ohjelmakartta- ja kuvaukset ilmestyvät nettisivuille myös lähempänä tapahtumaa.

Ohjelmahaku on nyt avoinna!

Kiinnostaako osallistuminen Tampere Kupliin ohjelmaan esitelmän, työpajan, paneelin tai muun ohjelman muodossa? Ilmoittaudu siis mukaan ohjelmaan! Kaikki ohjelmaideat ovat tervetulleita ja vastaamme kaikkiin ohjelmailmoittautumiseen mahdollisimman pian.

Ilmoittautuminen onnistuu helpoiten täyttämällä ohjelmalomake Kompassissa

Jos Kompassi-tunnuksia ei löydy, niin vaihtoehtoisesti ohjelmatiimiin saa yhteyden myös sähköpostitse osoitteesta: ohjelma(ät)tamperekuplii.fi

Cosplaydeitti

Cosplaydeitti on leikkimielinen seuranhakuohjelma, jossa osallistujat esittävät hahmojaan, etsien heille seuraa. Ohjelma parodioi Napakymppi-ohjelmaa.

Vuoden 2020 Cosplaydeittiin voi ilmoittautua lomakkeella täällä: https://forms.gle/Bq8VXHwN4DoMMccv7

Don't Starve-pelien maailmassa täynnä erilaisia otuksia, vaaroja ja hirviötä ei luulisi olevan aikaa romantiikalle. Tiimi selviytyjiä kuitenkin lyö viisaat päänsä yhteen: jos maailmojen väliset portit ovat auki, ja muista maailmoista pääsee tähän villiin erämaahan, niin ehkä myös selviytyjillä on mahdollista päästä kotiinsa. Uskallatko sinä katsoa, tai jopa osallistua deittiin, jossa vaara vaanii pimeydessä?