B2
Conikuvat

Tampere Kupliissa on taas kerran ohjelmaa keskiviikosta sunnuntaihin!

Arkipäivinä ohjelma järjestetään eri paikoissa ympäri kaupunkia, mukaanlukien pääkirjasto Metso ja Tampereen Yliopisto. Tarkemmat tiedot keskiviikon, torstain ja perjantain ohjelmasta löytyvät täältä.

Viikonloppuna kuplitaan Tampere-talossa, jossa ohjelmaa on lauantaista sunnuntaihin. Tällöin ohjelmassa on muun muassa esitelmiä, haastatteluita, työpajoja, paneeleita ja tietenkin cosplaykilpailu. Ohjelmakuvaukset sekä ohjelmakartta löytyvät täältä.

Cosplaydeitti

Cosplaydeitti on leikkimielinen seuranhakuohjelma, jossa osallistujat esittävät hahmojaan, etsien heille seuraa. Ohjelma parodioi Napakymppi-ohjelmaa.

Vuoden 2020 Cosplaydeittiin voi ilmoittautua lomakkeella täällä: https://forms.gle/Bq8VXHwN4DoMMccv7

Don't Starve-pelien maailmassa täynnä erilaisia otuksia, vaaroja ja hirviötä ei luulisi olevan aikaa romantiikalle. Tiimi selviytyjiä kuitenkin lyö viisaat päänsä yhteen: jos maailmojen väliset portit ovat auki, ja muista maailmoista pääsee tähän villiin erämaahan, niin ehkä myös selviytyjillä on mahdollista päästä kotiinsa. Uskallatko sinä katsoa, tai jopa osallistua deittiin, jossa vaara vaanii pimeydessä?