B2
Conikuvat

Iltaohjelma

PERJANTAI

Memento Mori: Tiitu Takalon kirjajulkistus

Tiitu Takalon uuden suurteoksen julkistusjuhla. Taiteilija tavattavissa! Julkkareiden jälkeen ”yllätysesiintyy” Pelkkä Väliviiva Duo!

Rakkautta ja kuplintaa!

Rakkautta ja Kuplintaa

Suuri Kurpitsa julkaisee iltamissa kolme hienoa sarjakuvakirjaa.

KUUTAMO JA MUITA KERTOMUKSIA on Tuisku Hiltusen esikoisteos, jonka teemoja ovat rakkaus, kiintymys, kutsumus ja velvollisuus.

Pauli Kallion käsikirjoittama MUTTA SUURIN ON RAKKAUS käsittelee rakkauden moninaisia muotoja ja ulottuvuuksia. Teoksen 11 piirtäjää ovat Mari Ahokoivu, Maria Björklund, Juliana Hyrri, Wolf Kankare, Mika Lietzén, Aino Louhi, Eeva Meltio, Emmi Nieminen, Viivi Rintanen, Aino Sutinen ja Jussi Waltameri.

Eipä rakkautta puutu kolmannestakaan uutuudesta, joka on Kallion ja Christer Nuutisen KRAMPPEJA & NYRJÄHDYKSIÄ - ANTISANKARITARINOITA AIKUISILLE.

DJ:t Asko A'Lurve & Zeb Weranda soittavat teemaa mukailevia vinyylilevyjä klo 20-02 paitsi noin klo 21-22, kun Asko Alanen haastattelee taiteilijoita.

Sarjakuvia myydään kaksin käsin käteisellä ja korttisella!

Klikkaa tästä Rakkautta ja kuplintaa! Facebook-tapahtumaan

LAUANTAI

#MOIMÄOONMILLA keikalla + korkealentoista ja/tai matalaotsaista sarjishorinaa + kuumaa dj-musaa

Kuplii-jengin virallinen jatkopaikka lauantai-iltana on Telakka. Keikalla mm. Kiroilevasta Siilistä ja omaelämäkerrallisista sarjakuvistaan tutun Milla Paloniemen musiikillinen alter ego #MoiMäOonMilla! Huh huh!

DJ Länskonstnar ja Ehkä Myös Joku Muu Tosi Hyvä DJ soittavat musiikkia cd- ja vinyylilevyiltä! Kunnon musaa ja jotain ihme vinkunaa. Kääk!

Huippulaadukasta puheohjelmaa liittyen taidemuodoista kauneimpaan eli sarjakuvaan! Voi ettien että!